DJ Bart draait ruim 30 jaar!!

Dus tijd voor een KNALfeest!!


Kaartverkoop gestart!

Bestel nu online kaarten in de voorverkoop voor € 10,- via Ticketkantoor 

Wanneer?

Zaterdag 25 februari

Hoe laat?

Van 20.00 tot 02.00 uur

Waar?

Dorpshuis 'Swanla' Zevenhuizen (Z-H)


Biografie

DJ Bart is begonnen op z'n 16e jaar bij Discobar 'De Schuur', daarna volgde Discotheek La Baraque, waar hij ruim een decenium resident DJ was onder de naam DJ COCO. Na deze superleuke tijd, is hij een aantal jaren in Rotterdam en omstreken gaan draaien: Discotheek Y-land (oude Demi-Sec Spijkenisse), Pool Miami Beach Hoogvliet, Havana Schiedam, Coconuts, Café Plein & Toffe Jongens (alledrie in R'dam). En niet te vergeten op een aantal, incidentele buitenlandse locaties: Oostenrijk, Mallorca, Turkije, Tunesie.

Hierna is Bart in 2004 begonnen met z'n eigen, succesvolle Drive-in show Timeless Entertainment, dit was 10 jaar lang de toonaangevende Drive-in show in de regio. Er werd door het hele land gedraaid op bruiloften, vakantieparken, campings, bedrijfsfeesten, singlesparty's, café's & feestzalen etc.. Ook draaide hij 2x de 90's reunie in La Baraque (de laatste in 2016). De Drive-in show is, welliswaar in mindere mate, nog steeds actief.

Naast dit alles heeft hij een DJ school opgericht: DJ school Gouda, wat later DJ Plaza ging heten, is hij gediplomeerd geluidtechnicus/producer, beschikt hij over een eigen recording-studio, en heeft hij een internetradio-station: 'the music station 4 every generation': Timeless Entertainment Radio

We zijn ongetwijfeld wel het e.e.a. vergeten te vermelden in deze beknopte biografie

Feestje

DJ Bart zit nu ruim 30 jaar in het vak, en daarom geven we een feestje. Tijdens dit (dans)feest zal DJ Bart natuurlijk draaien, en kunt u een aantal gastoptredens verwachten van o.a. AFSLAG 9 en DJ LEE.

Muziek

Het muziekgenre zal die avond zeer sterk varieren: er wordt voor elk wat wils en publieksafhankelijk gedraaid (zoals je van DJ Bart mag verwachten). Hits uit de '80/'90' zullen hierbij zeker niet ontbreken!! Met z'n allen gaan we er een TOP-feest van maken.

Benefiet

Vanwege z'n 30-jarige bestaan als DJ, wil Bart de volledige opbrengst aan een goed doel schenken. Met het geld worden kinderen in Rwanda geholpen een beter bestaan op te bouwen. Wesley Adegeest (jaja, die van Afslag 9), gaat meedoen aan de MUSKATHLON in Rwanda. Om mee te mogen doen moet hij een bedrag van € 10.000,- neerleggen (wat bestemd is voor de kinderen in Rwanda); en hierbij willen we hem een handje helpen.

Alle info over over dit goede doel en de organisatie (Stichting Compassion) vind je HIER.

Dorpshuis Swanla stelt voor deze gelegenheid de accomodatie en de aankleding hiervan kostenloos ter beschikking (bedankt Fred de Kreek), en de complete Drive-in show wordt natuurlijk beschikbaar gesteld door Timeless Entertainment. Uiteraard hebben ook DJ Bart & alle gastoptredens zich beschikbaar gesteld voor het goede doel.

Kaartverkoop

Kaarten zijn online te koop via Ticketkantoor

Kaarten voorverkoop: € 10,-

Kaarten aan de deur: €  15,- (mits niet uitverkocht)

Na betaling ontvangt u een E-ticket met een barcode, deze kunt u uitprinten en meenemen, maar dit hoeft niet; we kunnen de barcode ook van uw telefoon af scannen.

Vragen

Heb je vragen? stel ze gerust, stuur een mailtje naar 30jaar@teproductions.nl