Drive-in Shows

De Drive-in Shows van Timeless Entertainment zijn inmiddels een begrip. Door de jaren heen hebben we inmiddels honderden, of wellicht duizenden shows met succes gedraaid. Tóch zijn wij van mening dat elke show op zich uniek is, en wordt er dus nooit op 'de automatische piloot' gedraaid.

Het vooraf maken van een playlist is dan ook iets wat wij niet doen; je kunt immers nu nog niet bepalen welke nummer aanstaande zaterdagavond om half elf aan zal slaan.

Een goede Allround DJ draait altijd met gevoel, de juiste nummers op de juiste momenten ten gehore brengen; dát is zijn vak! Natuurlijk staan hierbij  de wensen van de opdrachtgever centraal.

Over het algemeen laat men de DJ zelf bepalen wat hij draait, maar natuurlijk kunnen wij ook uw themafeest verzorgen, zoals bijvoorbeeld: Après-Ski, Gouwe Ouwe, '70/80/90/00's, Nederlandstalig, FeestCafé, Hardstyle, Techno, Club, Rock etc.

Karaoke

Interactie op uw feestje? Boek dan eens onze Karaoke-show (of voeg dit toe aan een drive-in show). De presentator neemt het voortouw en begint alvast met zingen, uw gasten kunnen hun favoriete liedjes opgeven en zelf ten beste geven; succes verzekerd! Hoe verder de avond vordert, hoe meer mensen durven te zingen, dus zéker aan te raden met een DJ, 

Het geheel wordt op een ontspannen en luchtige manier aan elkaar gepraat door onze presentator of DJ, wanneer er even niet gezongen wordt, zingt de presentator zelf of wordt er muziek gedraaid; saai is het in ieder geval nooit.